Saturday in San Fran

Lördagen började med att gå upp tidigt för att ta tåget in till SF på morgonen så vi kunde hinna med så mycket så möjligt under dagen. Det var sjukt mycket folk inne i staden, ett tecken på att semestrarna inte är slut ännu, ska bli så skönt när alla turister är borta, eller ja, det är nog alltid många turister i SF men allra mest just nu. Vi började med att gå till vårt hotell vi skulle bo på under de kommande två nätterna där vi dumpade våra väskor och gick för en kaffe för att promenera genom Chinatown vidare ner till Pier 39 och Fishermans Wharf för att ta en båtcruise på bayen.
Båten var ute i en timma och vi åkte under Golden Gate Bridge, rundande Alcatraz Island och såg även vilda delfiner som hoppade runt oss! Var hur coolt som helst att se dem där, visste inte ens att det fanns delfiner här (haha, trodde jag hade koll, men nej..). 
Fina SF från Bayen - På båten - Golden Gate Bridge i all den vanliga dimman - Alcatraz Island - Typisk SF att man bara ser halva GG Bridge.
 
När vi kom tillbaka blev den fika på Ghiradelli Square parken med fin utsikt över Golden Gate. Sen blev det att ställa sig i den långa kön till Cable Carsen för att få bocka av ytterliggare en sak på min egna turistlista. Har i princip bara att åka ut till Alcatraz kvar nu. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0