Förkylningstider

Har åkt på en dunderförkylning, inte varit såhär förkyld sen i våras faktiskt. (En bra ursäkt till att inte träna..?) 
Så blir skype och annat tidsfördriv när jag är ledig, kan ju inte ljuga om att jag spenderat lite för mycket tid på youtube också. Har inga direkta planer för resten av veckan än heller, blir ju skola imorgon sen ska jag nog mest bara hänga med kompisar i slutet av veckan. 
 
Så busted på godisaffären i Los Gatos i söndags, haha!  Bjuder på den :))

221012

Har haft en både slapp och fartfylld helg på samma gång, bra mix helt enkelt! Efter jobbet i lördags åkte jag ner för att möta upp Amalie i Los Gatos för en sen lunch/middag. Åkte vidare hem till Elin och var med tills hon slutade och åkte hem till Amalies supermysiga lägenhet som hon har helt för sig själv ovanpå hennes värdfamiljs garage, kan inte bli bättre? Drack vin och någon drink innan vi begav oss ut till en bar i downtown Los Gatos för fler drinkar, prat och dans! Hade en jätterolig kväll och en mysig söndag därpå med lunch, kikande i affärer och film. (Köpstopp så blev ingen shopping trots att det finns såå mycket fint just nu..)
Elin och jag drog en liten photoshoot med varierat resultat...
Söndag i mysiga Los Gatos

Saturday

Helg igen, tiden bara flyger iväg, på ett bra sätt. Lördag och en jobbvecka till har passerat, off resten av helgen vilket ska bli underbart. Tanken är att jag ska ner till Los Gatos och träffa lite kompisar för att sedan gå ut i Palo Alto. 
 
Har satt mig själv på strikt budget med, vilket jag inte riktigt vet hur det ska gå då jag trivs rätt bra i mina spenderarbyxor... Men vill jag resa i slutet av mitt år så måste jag tyvärr, vart är min miljon när jag behöver (vill ha) den som mest? Vart det blir av vill jag inte avslöja förrän det är bestämt och bokat så det får ni vara nyfikna över ett tag till. Är ju trots allt över 2,5 månad kvar tills dess (bara ändå?) så det får vänta, även om jag förhoppningsvis får bokat klart allt redan i nästa vecka, yeey! 
 
Tänkte ta med mig min systemkamera i helgen så ska bli bättring på fotofronten.

Jeffrey Campbell Rum Moto Boot

Säg hello till mina nya älsklingar som jag beställde från Nasty Gal för några veckor sedan, perfekta höstskorna!
På bilden ser ni även min Juicy Couture dräkt från Las Vegas och det senaste parfymköpet från Chanel ♥
(Skorna är precis insmorda på bilden därav den lite konstiga reflektionen i skinnet.)

love the fall

När löven faller av träden och man kan ha shorts samtidigt känns det bra. Vi hade det lite kyligare några dagar förra veckan, var till och med nere på 15°C och regn under onsdagen. Yes tänkte jag, ni i Sverige kan nog inte förstå hur mycket man kan uppskatta regn just nu, men allt blir jobbigt i längden vare sig det är sol, regn eller snö (Även om solen kanske är att föredra..) Men för att glädja er ser det ut som om vi ska ha över 30°C i veckan igen, waaaytooohoot. 
 
I alla fall, förra veckan var jag på Pumpkin Patch med Z där man gick runt och gjorde olika aktiviteter under en halvdag. Fanns allt från ponnyridning, hay ride och hoppborg, var jättemysigt att får göra något annat på jobbtid igen. Annars under veckan hände inget speciellt mer än skola, jobb och lite lite träning. 
 
Helgen som var hängde jag med Malin ner mot San Jose hållet för lite shopping och sedan sleepover hos mig. I söndags var vi som sagt på Six Flags, åkte karuseller så ja höll på att spy, men det var kul! 
Nu ska jag ut på Hike med Emilia och Emma som bor i Burlingame, bra att kombinera träning och träffa folk istället för det vanliga med fika :)
 
Här är min vecka (mest helg) sammanfattad med Instagram bilder
Pumpkin Patch - Hösten är här - Me - Sushi med Malin - Malin och Marie taggade på Six Flags - Six Flags - Marie, Malin och Jag - Golden Gate Bridge i solnedgången
 
 
 
 
 
 

Torsdagen 11 Oktober 2012

Det står still i motivation för att blogga, allt går i samma banor och tiden rullar på i en väldans fart. Denna helgen som var, va jag ute och åt med Emy, Jessica, Malin och Marie i San Carlos På lördagen åkte jag in till San Francisco för lite shopping med Emy och Jessica innan jag mötte upp Clara för att gå ut inne i stan och sova hos henne. Det var roligt att få komma ut igen, den var mängder med folk i staden i helgen då det bland annat pågick både festival, fleet week (då massa marinsoldater går i land) och street fair på market street i San Francisco. 
 
I Söndags blev det brunch i Noe Valley där jag aldrig varit förr med Clara och hennes kompisar innan jag begav mig mot Union Square för lite shopping innan jag åkte hemåt på en knökat tåg då det även var massor med matcher i stan denna helgen. Tänkte visa lite av min senaste shopping för er här också, men inte riktigt än ;)
 
Denna veckan har jag jobbat på som vanligt och tänkt lite extra på vad jag ska göra när mitt år här är slut, lite panik då jag har varit här i över nio månader nu vilket betyder endast tre kvar.  Förhoppningsvis blir det en sväng till NY och Cecilia innan jag åker hem i alla fall. 
 
Till helgen ska jag åka till Six Flags med samma tjejer som jag träffade i fredags, ska blir såå kul! Får bara se till att inte vara fegis så jag åker allt, haha.
Rensat lite kvitton, tyckte det behövdes - Standard Starbucks besök på onsdagar efter skolan - Blev kanelbullar även för mig på kanelbullens dag förra torsdagen - På väg hem med shopping och helg i SF 

RSS 2.0