Sista kvällen i USA

Imorgon är dagen här, dagen som jag räknat ner till ett bra tag, dagen jag åker hem till Sverige igen. Har varit fullt upp det senaste veckorna och jag har både haft en varm semester på Hawaii och några svinkalla dagar i NY. 
Kommer berätta mer i ett inlägg när jag kommer hem och landat lite. Känner att jag vill avsluta bloggen på ett bra sätt. Mitt plan går från JFK vid 17 tiden imorgon och landar på Landvetter vid 11 på torsdag förmiddag. 
 
Lite kontraster från de senaste veckorna
Solnedgång på Maui, HI - Kväll på Times Square, NY

Last days in Cali


Gott Nytt År

Gott nytt år, ett år som ser ut att spenderas mestadels i Sverige. Firade nyår här i måndags genom att först komma hem från Mount Shasta för att möta Elin på tågstationen. Fick jobba till halv åtta, sedan gjorde jag och Elin oss i ordning och blev upphämtade utav Malin och Linnea. Åt god nyårsmiddag nere i San Carlos och drog oss vidare för drinkar och champange med Frida på TOWN. Inga raketer detta nyår, men vad gör det?
Jag, Elin och Frida kände på San Carlos nattpuls, en sjukt random men ändå sjukt kul kväll. Behövde inte visa leg en endaste gång, ska man ta det som en bra grej? Kör på det i alla fall.
 
Anledningen till att skrev nu var egentligen att jag har lite smått panik. Har mitt egentligen sista jobbdag imorgon och sedan blir det ledigt här en vecka innan det bär av till Maui, Hawaii. Skickade hem en flyttkartong med saker idag, 50 pounds/23 kg fick plats. Trodde det var lugnt med vikten i min resväska, men inte. Testpackade nu och utan att ha lagt i allt vägde den 60 pounds, det är 10 för mycket. Plus att jag har nog minst 10 till. Antingen slänga, eller så får jag skicka hem en till, lite mindre låda. Får se hur det blir med den frågan. Eller så försöker jag knö ner så mycket som möjligt i min carry-on och hoppas att de inte väger den, haha. 
 
 
 

RSS 2.0